top of page

Workshops!

Bij To Daze concept store is het mogelijk verschillende workshops te volgen!

Alle workshops zijn te vinden op de event kalender, maar je kunt natuurlijk ook zelf een datum prikken om samen met collega's, vriend(inn)en of familie een gezellige avond een workshop te volgen met een hapje en een drankje! 

 

Er kunnen workshops gevolgd worden in:

- Sieraden maken door Mar10 ( Je maakt een sieraad naar keuze van welk materiaal je maar wilt ) Uiteraard zijn er verschillende voorbeelden aanwezig en zul je allerlei technieken uitgelegd krijgen. Onder het genot van een heerlijk drankje en tapas maken we er een gezellige avond van.
 

workshopsieradenmaken_edited.jpg

Kinderfeestjes met een workshop sieraden maken!
Op een door u uitgezochte ochtend of middag kunnen we met max. 6 kinderen een workshop sieraden maken organiseren. Uiteraard kunnen we ook zorgen voor drinken en wat lekkers of eventueel ook een lekkere lunch! Voor meer info kunt u contact met ons opnemen via mail of telefoon.
De kosten zijn € 15,00.  Leeftijd minimaal 7 jaar!

- Wijnproeverij met Erna Knook. Erna is een vinoloog die u alles kunt vertellen over wijn. Daarnaast zal er ook een tafel zijn met heerlijke hapje! Voor meer info neem even contact op met ons. Heb je interesse? Laat het weten! De kosten van de wijnproeverij
bedragen € 45,00 all in!

tapas_edited.jpg

- Houtbranden (door LUS Creatieve workshops). Deze workshop brengt je verder op weg met het zetten van strakke lijnen op hout. Hiervoor wordt een speciale brandpen gebruikt. Je kiest van te voren je eigen tekst. Het leuke is dat alles kan op een houten snijplank! Denk aan jouw lijfspreuk, namen, een tekening, een quote of een combinatie hiervan. De snijplank is na het graveren te gebruiken. De kosten zijn 29,95 euro per persoon inclusief kwalitatieve borrelplank, hapjes en drankjes

- Handlettering (door LUS Creatieve workshops). Ga het handletteravontuur aan tijdens deze workshops voor dummies! Met handlettering, het ontwerpen van mooie letters, maak je hele hippe creaties. Beheers je eenmaal de basisbeginselen dan zijn de mogelijkheden ein-de-loos! Na heel veel tips en voorbeelden ga je je eigen letters vormgeven. Je krijgt een goed gevuld tasje mee naar huis met alle benodigde handletterspulletjes! De kosten zijn 27,50 euro per persoon. Hapjes en drankjes zitten inbegrepen. 

4aa-_edited.jpg
42870519_301851003734485_4912717750763257856_n_edited.jpg

- Wandhanger weven (door LUS Creatieve workshops). Wil je een blikvanger tegen een kale muur? Weven is terug! Met jouw favoriete kleur maak je een wandkleedje zoals jij hem hebben wilt. De wandhanger wordt ongeveer 30 bij 50 cm. Leuk om te weten; een leer label met jouw tekst zit inbegrepen. De kosten zijn 29,95 euro per persoon. 

Daar zitten hapjes en drankjes bij in.

- Ouder-kind workshops (door LUS Creatieve workshops).
Bovenstaande workshops zijn ook te volgen met
jouw creatieve zoon of dochter.

Er worden regelmatig workshops met een voorgestelde datum op de website en op facebook aangekondigd. Maar als u zelf met een groep wil komen kan dat natuurlijk ook!

bottom of page