top of page

To DAZE HEEFT LEuTIG NIEuWS!

Naast de zeer uitgebreide High Tea die je van ons gewend bent, zetten we binnenkort een absolutely fabulous Afternoon Tea op de kaart. Deze bestaat, naast talloze theetjes, uit heerlijke hartige hapjes en smakelijke zoete zaligheden. Zelfgemaakt uiteraard en écht bedoeld voor bij de thee, dus jummie!

 

De Afternoon Tea wordt om de week gehouden op donderdagmiddag om 15.00 uur, en kost € 22,50 pp. Je kunt tot drie dagen van tevoren reserveren, met minimaal twee personen. 

Is je bestie vegan, heeft je moeder een noten-allergie, of eet je hubbie glutenvrij? Geen zorgen, komt goed! Als je het ons even laat weten, weten wij wat ons te doen staat.

IMG-20220817-WA0011_edited_edited.jpg
IMG-20220817-WA0005_edited_edited.jpg

Wil je een Afternoon Tea reserveren?

Please do!

Telefoon: 0162 694988

Email: cafe@todaze.nl

High Tea bij To Daze!

Eigenlijk kun je bij To Daze een mini feestje houden. Neem een vriend, vriendin, zoon, dochter, vader, moeder, opa of toch die oma mee, die jou altijd zo verwent en trakteer ze op een heerlijk high tea. De tafel komt vol met lekkers te staan en zoals je van ons gewend bent, is het allemaal met liefde bereid. 

 

En tussen de hartige en zoete ronde is het natuurlijk fijn om al dat lekkers een plekje te geven en een rondje te lopen in de winkel, inspiratie op te doen, passend advies te krijgen of gewoon iets leuks te kopen!

 

Prijs High Tea vanaf 2 personen:

High Tea                                   €29,50 p.p.

High Tea Deluxe                   €37,50 p.p.

 

Geef een ‘Shopping High Tea’ cadeau voor €50,-. 

Dit is inclusief een €25,- cadeaubon.

taart2_edited.jpg

Wilt u iets speciaals? 

Zoals een een gezellige High Tea met meerdere personen, een zakelijke lunch of een verjaardag met een heerlijk wijntje en tapasplank? 

 

Dat kan! Laat het ons weten en we maken alles op maat.

 

We maken de High Tea op maat, dus heeft u een allergie of houdt u ergens niet van? Laat het ons weten! We maken de High Tea ook absoluut glutenvrij met de producten van Train de Vie.

 

Wij maken alles vers klaar!

 

Graag 3 dagen van tevoren reserveren!

Telefoon: 0162 694988

Email: cafe@todaze.nl

20230211_102109_edited.jpg
bottom of page